You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Der er mange forskellige muligheder for at finde nye fællesskaber i Viborg Kommune. Vi har en bred vifte af tilbud til dig, hvad enten du søger nogle at være aktive med, gå i biografen med eller bare få en god snak med.

Der er mange ting du kan foretage dig for at finde nye fællesskaber i Viborg Kommune. Her kan du finde en oversigt over, hvilke ting du kan lave i din fritid, hvor du samtidig kan møde nye mennesker.

Bobler du også?

Boblberg.dk er en digital platform, hvor al aktivitet drives af de mere end 190.000 borgere, som er en del af fællesskabet. Her skriver borgerne sammen i selvoprettede opslag (bobler), hvor de deler fælles interesser, oplevelser og sociale aktiviteter - men også svære emner, som f.eks. ensomhed og psykisk sårbarhed.

Mere end 5.150 aktive brugere er allerede i gang i Viborg Kommune, og flere kommer til løbende.

Skaber nye sociale relationer 

Boblberg.dk er et godt sted, hvis du gerne vil finde en ny ven at tale med. Du kan også finde en træningsmakker, et strikkefællesskab, nogle at spise sammen med eller noget helt fjerde.

Se mere på boblberg.dk

Det bobler med fællesskaber i Viborg Kommune

Se hvordan du kan bruge Boblberg.dk til at finde nye fællesskaber med samme interesser som dig.

Mere end 190.000 medlemmer fra hele landet bobler sammen på Boblberg.

Boblberg har på nuværende tidspunkt samarbejde med +30 kommuner.

Både mænd og kvinder i (næsten) alle aldre bruger er oprettet på Boblberg. Boblberg er for alle, der har lyst til at blive en del af et fællesskab.

Man skal som bruger på Boblberg minimum være 15 år gammel.

Det er gratis at være oprettet på Boblberg.

  1. Når man opretter sig på Boblberg behøver man ikke at oprette sig med fulde navn.
  2. Når man er blevet oprettet, giver det blot adgang til at se, hvad alle andre søger. Ingen kan se at man er oprettet på Boblberg medmindre man vælger at lave sin egen bobl eller aktivt henvende sig til andre.
  3. Når man laver en bobl, er det ikke et krav at sætte et billede på af sig selv – man kan i stedet vælge et billede, der passer til emnet, eller man kan lade Boblberg finde et passende billede.
    Bobler der har billeder på, har større chance for at respons end bobler uden billeder.

  1. Dating, kæreste, sex mm.
  2. Køb og salg (du må ikke sælge noget på Boblberg)

Boblberg har en word-tracking robot, som screener alt indhold der findes på platformen, og på denne måde slår ned på ord som sex, dating, stoffer, kæreste osv.
Hos Boblberg har vi nultolerance for ovenstående, og personer der søger dette, vil omgående blive lukket ned og smidt ud.

Derudover har folk ikke adgang til hinandens mail, telefonnr. eller andre private oplysninger. Man vælger selv, om dialoger skal være offentlige eller lukkede.

Nej Boblberg og Facebook er ikke det samme.

Til forskel fra Facebook har man på Boblberg ikke nogen profil, hvor folk kan finde hinandens kontaktoplysninger, se private billeder, se hvornår man sidst har været online eller lign.

Boblberg må ikke sælge data videre, og der er ingen reklamer på Boblberg.

Grunden til at man skal vælge sin kommune, når man opretter sig på Boblberg er bl.a. for at øge muligheden for at finde nye fællesskaber i nærområdet. Når man logger ind, vil man øverst på siden blive mødt af ”bobler nær dig”, hvilket betyder at de første mange bobler, alle er bobler/personer i samme kommune. Den korte afstand skal gøre det nemmere for folk at mødes.

Det lever heldigvis allerede, da mere end 1.500 borgere har stået på venteliste og bare ventet på, at samarbejdsaftalen mellem Viborg Kommune og Boblberg trådte i kraft den 1. august 2019.