You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Viborg Vestbad

Kom og besøg Midtjyllands største friluftsbad, hvor du i vintermånederne kan prøve saunagus og vinterbadning.

Timevis af sjov

Uanset om du er lokal eller turist, er Vestbadet med de mange udendørs pools og sjove aktiviteter stedet til timevis af sjov for både store og små vandhunde – og i vintermånederne samlingspunkt for den populære vinterbadning- og saunaguskultur, der er opbygget i Vestbadet.

Vestbadet er opført i 1967, og det er løbende blevet renoveret og udbygget med flere bassiner og hyggelig café samt nyopført moderne saunahytte (2019) med plads til 60 saunagæster.

Sommeraktiviteter

I sommermånederne er det lydene fra vipperne og hvinene fra rutchebanen, der spreder en fantastisk livsglad stemning i området omkring Rughavevej 39.

I Vestbadet finder du en af Danmarks længste vandforhindringsbaner (2019), vipper, rutchebane, varmtvandsbassin for de mindste, 50-meter bassin til svømning, kajak og leg, grønne områder til boldspil og solbadning samt beachvollybane. Desuden er der livreddertårn, solstole, terrasser og en hyggelig kiosk, hvor man kan købe is og snacks, og man er også velkommen til at medbringe sin egen mad.

Vinterbadning og saunagus

Når sommeren går på held, åbner vi op for vores særdeles populære kultur- og fritidstilbud: Vinterbadning og saunagus. Fem gange ugentlig valfarter gæster fra hele Midtjylland for at nyde saunagus og vinterbadning og opleve de mange positive effekter heraf på egen krop. Saunagus og vinterbadning er desuden en meget efterspurgt aktivitet til såvel forenings- og institutionsarrangementer, private sammenkomster og firmaudflugter – ligesom der er arrangementer for børn i skolernes ferier.

Vestbadet tiltrækker mange gæster fra hele Midtjylland, og i løbet af året forventer vi, at ca. 20.000 gæster lægger vejen forbi den gamle kultur- og fritidsinstitution i hjertet af Jylland.