You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Kulturskolen

Er du til trommer eller guitar, tegning eller tekst, sang eller skuespil? Så er du havnet det rigtige sted.

På Kulturskolen Viborg underviser vi børn, unge og voksne i musik, scenekunst & teater samt billedkunst & design. Men vi gør meget mere end det.

Vi inspirerer hinanden, arbejder sammen, udvikler nyt og viser, hvad vi kan, ved koncerter, udstillinger og forestillinger. På Kulturskolen Viborg kan du prøve en masse forskelligt, men det er også et sted, hvor du virkelig kan fordybe dig i noget, du er optaget af.

Du behøver ikke at kunne noget i forvejen for at begynde på Kulturskolen Viborg. Omvendt gør det heller ikke noget, hvis du har været i gang længe og er dygtig, for vi har også lærere, som kan undervise på et højt niveau.

Glæden ved at opleve, udøve og skabe kunst og kultur vil vi gerne dele med dig. Så klik dig rundt på vores hjemmeside www.kulturskolenviborg.dk, og find det, du drømmer om at blive god til. Er du i tvivl, så spørg efter en gratis prøvetime.