You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Kom godt i gang med et aktivt fritidsliv

Fritidsvejlederne hjælper børn og unge i gang med sport, musik eller en helt tredje type fritidsaktivitet. På siden er der information om muligheder for økonomisk støtte til et aktivt fritidsliv.

Viborg Kommunes fritidsvejledere hjælper børn og unge mellem 0 – 18 år, som ikke er aktive i fritiden.

Vi kan hjælpe med fritidsaktiviteter, hvis dit barn kæmper med ensomhed, overvægt eller andre udfordringer. 

Er dit barn kommet i gang med en fritidsaktivitet, men begynder at miste motivationen til at være aktiv i fritiden, vil vi også gerne hjælpe dit barn med at fortsætte fritidsaktiviteten.

Hver tirsdag mellem kl. 13.00 og 16.00 kan du møde os på Viborg Ungdomsskole, Reberbanen 13, 8800 Viborg.


Torsdag mellem 15.00 og 17.00 finder du os ved Jobcenterets venteområde på Viborg Rådhus, Prinsens Allé 5, 8800, Viborg.

Ved Åbent Hus kan du få personlig vejledning om, hvordan I kommer i gang med fritidsaktiviteter og høre om mulighed for økonomisk hjælp til at komme i gang med et aktivt fritidsliv.

I skolernes ferier holder Åbent Hus pause.

I det individuelle forløb har vi fokus på at arbejde med relationer. Sammen med dig, dit barn og andre relevante personer lægger vi en plan for at komme i gang med en fritidsaktivitet . Et individuelt forløb kan tage op til et år. 

Her hjælper vi dig i gang, hvis du har en god ide til en ny fritidsaktivitet i foreningsregi, som giver mening for dit og andre børn. I gruppeforløb samarbejder vi med dig, foreninger, organisationer, skoler og dagtilbud.

Mulighed for økonomisk støtte til fritidsaktiviteter 

Fritidspas er en mulighed for økonomisk støtte til et aktivt fritidsliv. Får du bevilliget et Fritidspas, er det en starthjælp til for eksempel kontingent, udstyr, transport eller lignende. 

Kontakt en af fritidsvejlederne, hvis du ønsker at ansøge om Fritidspas eller høre mere om ordningen.   

Kontakt

Chandra Larsen

Fritidsvejleder

 

 

Tlf: 41 93 34 11

Martin Malthesen Elgaard

Fritidsvejleder

Tlf: 41 93 34 12

Se mere om fritidsvejlederne og et aktivt liv i fritiden

Strål Trine

Strål Trine