You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Har du født før tid?

Viborg Kommune tilbyder hyppigere kontakt med en af vores sundhedsplejersker samt mulighed for at møde andre familier, der oplevet en tidlig fødsel.

Hvis du har født før tid, har du og din familie måske behov for mere støtte og en hyppigere kontakt med sundhedsplejen. Det bliver aftalt individuelt mellem dig og sundhedsplejersken. 

Åbent Træf 

Du kan deltage i Åbent Træf for familier med tidligt fødte, hvor I kan møde andre familier i lignende situation, opbygge netværk, dele oplevelser og erfaringer.  

Der er Åbent Træf følgende onsdage i efteråret 2021 fra kl. 10.00 – 11.30:

  • 1. september
  • 6. oktober
  • 3. november
  • 1. december

Åbent Træf foregår på

Sundhedscenter Viborg 
Toldboden 1, 2. sal,
8800 Viborg 

Der er en sundhedsplejerske og en fysio– eller ergoterapeut til stede hver gang. 

For at minimere risikoen for infektioner, vil vi gerne have, at I ikke deltager, hvis du eller dit barn er syge med for eksempel feber, forkølelse, opkast eller lignende.

Tilmelding under Covid-19

For at overholde myndighedernes retningslinjer for forebyggelse af Covid-19, skal du tilmelde dig for kunne deltage i Åbent træf for tidligt fødte.

Der kan tilmeldes en forælder pr. barn, og der er max plads til 7 forældre med børn.

Du skal selv medbringe et tæppe, dit barn kan ligge på, og der er ikke mulighed for at varme flasker. Du skal altså selv medbringe alt, du skal bruge i løbet af Åbent træf.

Tilmelding foregår efter først til mølle princippet. Det er vigtigt, at I ikke møder op, hvis I viser nogen tegn på sygdom. For at undgå trængsel i venteområdet, skal I ikke møde op tidligere end kl. 10.00.

Du kan tilmelde dig på mail tpi@viborg.dk til Tine Pilgaard.

Kontakt

Jette Bering

Teamleder

Tlf: 87877745