You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Gratis psykologhjælp

Gratis psykologhjælp er et tilbud til dig, der er mellem 15 og 25 år. Du kan ringe til vores psykolog og høre mere om muligheden for at få tilbudt samtaler tirsdag og torsdag kl. 11-12.

Gratis psykologhjælp er for dig, som

  • Er mellem 15 og 25 år
  • Har adresse i Viborg Kommune
  • Har psykiske problemer, som påvirker din hverdag
  • Ikke har mulighed for at få psykologhjælp andre steder

Tilbuddet er målrettet dig, der er i ovenfor beskrevne målgruppe, og du opfordres til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vurderer, at du kan have glæde af tilbuddet. Det betyder også, at den gratis psykologhjælp ikke er et tilbud til pårørende eller andre.

Psykiske problemer

Psykiske problemer kan påvirke din hverdag. Det kan fx være tristhed, angst, stress, social mistrivsel, sorg, problemer med appetit eller søvn og problemer med selvtillid eller selvværd.

Ring på tlf. 87 87 40 20

Tirsdag og torsdag mellem kl. 11 og 12. Læg gerne en besked på telefonsvareren. Vi kontakter dig inden for 5 hverdage. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at sende SMS til nummeret.

Op til 5 samtaler

Du kan få op til 5 samtaler med vores psykolog. Samtalerne vil tage udgangspunkt i dine aktuelle problemer. Samtalerne er anonyme, men du vil blive bedt om at dokumentere din alder og bopælskommune.

Tavshedspligt

Vi har tavshedspligt. Det betyder, at vi ikke kan drøfte vores samtaler med andre uden din tilladelse.


Vi har dog skærpet underretningspligt i henhold til Serviceloven §153. Det betyder, at vi skal underrette Familieafdelingen, hvis du i samtalen beskriver problemer af en sådan karakter, at psykologen bliver bekymret for din sikkerhed og udvikling.

 

Har du akut behov for hjælp?

Ved akut behov for hjælp skal du altid kontakte din egen læge, for rådgivning om, hvor du kan søge hjælp.

For yderlig information

Kira Steffensen

Psykolog

Sofie Lund Laursen

Psykolog