You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Byg og miljø - digital ansøgningssystem

Din digitale adgang til at søge byggetilladelse og meget andet.

Du kan selv gøre noget for at få din sag behandlet hurtigt

Sørg for, at have alle oplysninger klar, så din sag er fyldestgørende fra start. Husk også at tilmelde dig SMS og e-mail advisering. Så får du besked med det samme, der er nyt i din sag.

Du får hjælp via en guide

Når du logger ind i Byg og Miljø, vil du blive guidet gennem de krav, som er nødvendige for din ansøgning. Se også de små videoer på denne side. Hvis du skal anmelde opstart af maskinværksted eller har en virksomhed og skal søge om miljøgodkendelse, er det en god idé at besøge miljøstyrelsens hjemmeside for yderligere information om den digitale anmeldeordning.

Du skal benytte selvbetjening

Alle borgere og virksomheder skal søge elektronisk om forskellige tilladelser inden for byggeri, miljø og veje.

Byg og Miljø er en fælleskommunal selvbetjening

Den skal sikre borgere og virksomheder en digital adgang til at søge byggetilladelse og en række tilladelser på miljøområdet. Målet er en mere ensartet, effektiv og hurtig sagsbehandling.

Byg og miljø - digital ansøgning

Byggeri

87 87 52 52
Send en sikker mail Obs: Når du sender en mail til os, vil du blive bedt om at bruge MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer

Telefonen er åben: 

Mandag - onsdag:

 9.00 - 14.00

Torsdag:

 9.00 - 17.00

Fredag:

 9.00 - 13.00