You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Søg byggetilladelse

Du skal søge om byggetilladelse på Byg og Miljøportalen, hvor du bliver guidet igennem ansøgningen.

Før du starter på din ansøgning

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, før du starter din ansøgning via den digitale selvbetjeningsløsning Byg & Miljø.  Ansøgningen skal indeholde:

  • En fuldmagt fra ejer
  • Evt. tilbud om byggeskadeforsikring
  • Det materiale, der er oplyst i Bygningsreglement 2018, § 10
  • Placering af byggeriet i en brandklasse og en konstruktionsklasse
  • Oplysning om samtlige tekniske kapitler som byggearbejdet er omfattet af -  f.eks. energi, ventilation, tilgængelighed mv.
  • Oplysning om det ansøgte kræver dispensation fra lokalplaner, afviger fra byggeretten mv.

Dokumenter bedes uploadet som PDF eller Word-filer.

Kommunen screener din byggeansøgning

Når vi har modtaget din ansøgning fra Byg & Miljø, opretter vi sagen og screener din ansøgning. Det betyder, at vi gennemgår ansøgningen og ser, om du har udfyldt alt i ansøgningsskemaet og har vedlagt det relevante tegnings materiale. 

For at vi kan opstarte sagsbehandlingen, er det en forudsætning, at vi har et fyldestgørende ansøgningsmateriale. Derfor kan du komme ud for, at vi beder om supplerende materiale. En fyldestgørende ansøgning betyder ikke, at sagen er fuldt afklaret, men at vi har det materiale, der gør os i stand til at påbegynde sagsbehandlingen.

Gebyr

Læs om gebyr for behandling af din byggesag.

Byggeri

87 87 52 52
Send en sikker mail Obs: Når du sender en mail til os, vil du blive bedt om at bruge MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer

Telefonen er åben: 

Mandag - onsdag:

 9.00 - 14.00

Torsdag:

 9.00 - 17.00

Fredag:

 9.00 - 13.00