You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Book lokaler

Her kan du læse om hvem der kan låne lokaler og hvordan man gør, se priser for de forskellige lokaler, finde vejledninger til Conventus, og lokalebooking.

INDHOLD

Lokaler kan bookes til folkeoplysende aktiviteter

Alle godkendte foreninger kan booke lokaler til folkeoplysende aktiviteter.

Hvis din forening ikke tidligere har lånt lokaler, skal foreningens vedtægter godkendes af Folkeoplysningen. For at få vedtægterne godkendt, skal du sende din forenings vedtægter til Folkeoplysningen på mail folkeoplysning@viborg.dk

Kommunale lokaler kan bookes

Din forening kan booke kommunale lokaler, som for eksempel:

  • gymnastiksale,
  • idrætshaller,
  • svømmehaller,
  • faglokaler, m.v.

 

Lokalefordeling og løbende bookinger 2021/2022

Lokalefordelingen for 2021/2022 er afsluttet.

Det er muligt løbende at søge om ledige tider.

 

Ledige tider kan ses i denne midlertidige udgave af Fritidsportalen under Booking:

Fritidsportalen (conventus.dk)

Hvorfor Conventus i Viborg Kommune?

Siden december 2014 har ansøgning om lån/leje af lokaler foregået som digital selvbetjening. Der er blevet lavet en aftale med Conventus, som er et bookingsystem, inden for to områder: Fritidsportalen og bookingsystemet.

Fritidsportalen er vores "vejviser", som giver et overblik over alle foreninger i Viborg Kommune. Foreningen kommer automatisk i Fritidsportalen, så snart den er oprettet i Conventus.

Lokalebooking foregår i Conventus. I Fritidsportalen har du mulighed for at få en komplet oversigt over ledige timer i de kommunale lokaler, der kan lånes i Conventus. Du kan søge om en ledig tid i Conventus og få svar direkte i Conventus. Vi fastholder den årlige lokalebooking medio maj. 

Kontakt

Søren Keldsen

Fuldmægtig - Idræt og Folkeoplysning

Tlf: 87 87 30 20

Conventus Support

Tekniske spørgsmål

Tlf: 70 70 13 08