You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Hjælp til jobsøgning

Har du mistet dit arbejde og har brug for hjælp til jobsøgning, kan Jobcenter Viborg hjælpe dig godt videre mod dit næste job.

Kom hurtigt i gang med jobsøgningen

Jo længere tid du er ledig, desto sværere er det at komme i job igen. Derfor anbefaler vi, at du straks går i gang med jobsøgningen.

Det er lettere at få job, hvis man er i job. Tag derfor vikarjob eller brug virksomhedspraktik som springbræt til at få et fast job.

Brug dit netværk til at få job

Overalt møder vi begreberne 'at netværke' og 'bruge sit netværk'. Og det handler egentlig om at hjælpe dit held på vej, hvor du kan.

Det er nok sjældent, at dit netværk direkte kaster et job af sig, men dit netværk kan give dig viden, du ellers ikke har adgang til. Og er du heldig, kan det give lettere adgang til kaffemøder eller samtaler.

Aktiv og udadvendt

Du skal være aktiv og udadvendt f.eks. ved at være aktiv i foreninger, idrætsklubber, deltage i kurser, møder, arrangementer, netværksgrupper eller ved at være frivilligmedarbejder.

Få tips og tricks til at bruge dit netværk aktivt.

Kontakt

Jobcenter Viborg

87 87 44 44
Send sikker mail som borger Obs: Når du sender en mail til os, vil du blive bedt om at bruge dit NemID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer
Prinsens Alle 5
8800 Viborg

Telefontider

Mandag - torsdag

08.00 - 14.00

Fredag

08.00 - 12.30

Åbningstider i jobcentrets reception

Mandag - onsdag

09.00 - 15.30

Torsdag

09.00 - 17.00

Fredag

09.00 - 13.30

Kom senest 30 min. før lukketid, hvis du skal melde dig ledig.