You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Uddannelsesløft

Er du over 30 år, ufaglært eller har du en uddannelse der ikke er højere end en erhvervsuddannelse, så er der gode muligheder for at tage en erhvervsuddannelse uden at gå ned på SU-takst

Tag en erhvervsuddannelse med opstart på nuværende ydelse i stedet for SU

Er du over 30 år, ufaglært eller har du en uddannelse der ikke er højere end en erhvervsuddannelse, så er der gode muligheder for at tage en erhvervsuddannelse uden at gå ned på SU-takst – dette er muligt via ordning ”uddannelsesløft”.

Som dagpengemodtager kan du ved mange erhvervsuddannelser modtage op til 110% af dine dagpenge ved start i grundforløb.
Kontanthjælpsmodtagere kan beholde kontanthjælpssatsen.

Det er de beskæftigelsesfaglige medarbejdere i jobcenteret der vejleder og bevilliger disse ordninger – omstillingen kan også træffes på 87874444 og hjælpe dig videre.

I filmene her kan du lade dig inspirere af erhvervsuddannelser hvor der er stor mangle på arbejdskraft, og derfor også rigtig gode jobmuligheder efter endt uddannelse.
Flere af uddannelserne har læreplads-garanti.

Jobcentermedarbejderne er klare til at vejlede i mulighederne, og sammen med skolerne kan vi lægge en plan for hvad der er bedst for netop din karriere.

 

Erhvervsuddannelse på dagpenge - Bygge og anlæg

Erhvervsuddannelse på dagpenge - Industri

Erhvervsuddannelse på kontanthjælp - Byg og anlæg

Erhvervsuddannelse på kontanthjælp - Industri