You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Byrådet har vedtaget en klimatilpasningsplan. Vi arbejder løbende med planen og er med i DK2020 samarbejdet. Se også hvad du selv gøre noget omkring din bolig.

Planen blev vedtaget af Byrådet den 25. januar 2017 (sag nr. 19). Du kan læse planen her fra denne side.

Kommunen arbejder løbende med planen, og her kan du læse mere om, hvor langt vi er nået.

Vi har allerede en del oplysninger, og vi vil gerne have endnu flere. Du kan hjælpe os ved at indberette, hvor der er problemer, og evt. hvad de skyldes. Indberetningsmodulet finder du her:Tip om oversvømmelse.

Læs mere på hjemmesiden www.klimatilpasning.dk (eksternt link), hvor der også findes masser af nyttig information om forsikringsforhold, gratis klimatjek og tilskudsmuligheder.

Da planlægningen forud for klimatilpasningsplanen blev igangsat, afholdt vi et borgermøde.

Se slides fra mødet (pdf).

Den 19. november 2014 vedtog Byrådet den første klimatilpasningsplan for Viborg Kommune. Den 28. januar 2016 igangsatte Klima- og Miljøudvalget arbejdet med den nye Klimatilpasningsplan (sag nr. 7). Arbejdet med den nye plan er sat i gang på baggrund af oversvømmelseskortlægning, som er færdiggjort for alle bysamfund i Viborg Kommune.

Der blev taget stilling til de indkomne bemærkninger fra fordebatten ved Klima- og Miljøudvalget den 17. marts 2016 (sag nr. 11). På baggrund heraf blev der udarbejdet en rapport om Oversvømmelsesrisiko for 4 broer ved Hjarbæk Fjord som bilag til den nye klimatilpasningsplan. Link til rapporten kan findes i planen.

Kontakt

Miljø

87 87 56 09
Send en sikker mail Obs: Når du sender en mail til os, vil du blive bedt om at bruge MitID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer