You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Transport til skole ved sygdom og skade

Er dit barn sygt eller kommet til skade, er der mulighed for midlertidig transport til grundskole eller ungdomsuddannelse.

Grundskolen (0.-10. klasse)

Vurdering af, om dit barn er berettiget til transport ved sygdom og skade, sker i dialog med sekretæren på dit barns skole.

Sekretæren har de relevante ansøgningsskemaer og i nogle tilfælde kræves en lægeerklæring.  

Kontakt sekretæren på dit barns skole for yderligere information.

 

Ungdomsuddannelser

Hvis du ønsker midlertidig kørsel til en ungdomsuddannelse på grund af sygdom eller skade, skal du ansøge hos Teknik og Miljø, Viborg Kommune. Du skal søge via ansøgningsskema og skema med lægeerklæring. Lægeerklæringen skal du selv betale.

Ansøgningsfrist er dagen før kl. 12:00

Frist for ansøgning om transport til ungdomsuddannelse ved sygdom og skade er kl. 12.00 dagen før du har brug for at blive kørt.

Kan du ikke nå at ansøge om kørsel til den første dag du er syg eller kommet til skade, kan du selv bestille en taxa. For at få refunderet denne kørsel, er det et krav, at du opfylder betingelserne og du fremsender en kvittering for kørslen sammen med din ansøgning.

Kontakt ved midlertidig kørsel til ungdomsuddannelser

Thina Christensen

Tlf: 93 59 79 89