You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Friplejehjem

Har du behov for en pleje- eller demensbolig, har du frit valg mellem friplejehjem og de kommunale Pleje- og Omsorgscentre.

Hvad er et friplejehjem?

Et friplejehjem ejes og drives ikke af en kommune men typisk af en selvejende institution. En selvejende institution skal ikke tjene penge eller give overskud til en ejer.

Hvordan får jeg plads på et friplejehjem?

Du skal visiteres til en plads på et friplejehjem på samme måde, som var det et kommunalt Pleje- og Omsorgscenter. Vi laver altid en konkret og individuel vurdering af dig og din livssituation, når vi vurderer dit behov for hjælp.

Når du er visiteret til en plejebolig, kan du frit vælge mellem friplejehjemmene og de kommunale Pleje- og Omsorgscentre. Du har også mulighed for at søge til en anden kommune. Ønsker du dette, skal du henvende dig hos Visitation Sundhed & Omsorg.

Har det økonomiske konsekvenser for mig?

Det har ingen økonomiske konsekvenser for dig, om du vælger et friplejehjem eller et kommunalt Pleje- og Omsorgscenter. Nogle gange kan et friplejehjem dog tilbyde en lavere husleje og indskud, hvis friplejehjemmet eksempelvis er indrettet i eksisterende bygninger til formålet.

Trehusevej 1c, 7470 Karup
Tlf.: 51 70 32 10

Se mere på Frederiks Friplejehjems hjemmeside her.

Borrisvej 2, Sparkær, 8800 Viborg
Tlf.: 96 51 46 40

Se mere på Friplejehjemmet Nordstjernens hjemmeside her.

Sandstræde 36 C, Klejtrup, 9500 Hobro
Tlf.: 98 54 18 00

Se mere på Klejtrup Friplejehjems hjemmeside her.

Asmild Dal 1, 8800 Viborg
Tlf.: 87 27 37 00 / 28 40 37 54

Se mere på Friplejehjemmet Sct. Kjeldsgaardens hjemmeside her.

Hjarbækvej 59, 8831 Løgstrup
Tlf.: 23 49 37 48

Se mere på Løgstrup Friplejehjems hjemmeside her.