You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

TiFo - Tidlig forebyggende indsats

TiFo er for dig, der har behov for støtte, fx pga. angst, manglende overblik over praktiske gøremål, problemer med dit energiniveau eller har brug for hjælp til at planlægge en flytning.

TiFo i Center for Mestring tilbyder støtte i form af rådgivningssamtaler, gruppeforløb eller et individuelt forløb. Det er dine behov, der bestemmer indsatsen.  

Du skal være fyldt 18 år og have brug for støtte i dagligdagen, fx pga. ensomhed, forstyrret døgnrytme, manglende overblik over din økonomi eller skilsmisse. Du skal være motiveret for at deltage i indsatsen og skal selv sørge for transport til Center for Mestring. 

Interesseret?

Er du interesseret i at modtage støtten, skal du udfylde et kort skema, som sendes automatisk til medarbejderne i TiFo. Dine oplysninger sendes og opbevares sikkert.

Du er også velkommen til at kontakte TiFo, hvis du vil vide mere om tilbuddet og dine muligheder. Du kan også tage kontakt til eventuelle kontaktpersoner i kommunen, fx sagsbehandler eller uddannelsesvejleder, og drøfte dine muligheder.

Kontakt medarbejderne i TiFo

Tidlig forebyggende indsats

Søndersøparken 16
8800 Viborg

Telefonnr.

61 89 78 76 eller 23 30 17 04