You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Tiltag og restriktioner mod Covid-19

Hold dig opdateret på de tiltag og restriktioner, der skal mindske smitten med coronavirus.

Siden opdateres løbende og er senest opdateret den 17. januar 2022.  

Lempelser og restriktioner fra 16. januar 2022

Folketingets epidemiudvalg har den 12. januar besluttet at lempe en del af de restriktioner, som blev indført den 19. december. Lempelserne vedrører primært vedrører kultur- og idrætslivet og træder i kraft søndag den 16. januar.

Tiltag og restriktioner, som bl.a. vedrører kollektiv trafik, restauranter, forsamlingshuse, messer og natteliv fastholdes foreløbig til og med den 31. januar.

Se information om den gradvise genåbning fra 16. januar på coronasmitte.dkHåndtering af restriktionerne i Viborg Kommune

Kultur og idræt
Fra søndag den 16. januar kan museer, kulturhuse, teatre, spillesteder, idrætsarrangementer m.fl. igen åbne for publikum m/krav om coronapas og krav om mundbind indendørs. Tjek institutionernes hjemmesider og sociale medier for konkret information om åbning de forskellige steder

Forsamlingshuse, selskabslokaler og lignende skal fortsat holde lukket for udlejning til selskaber til og med 31. januar.  

Læs mere om gradvis genåbning, restriktioner og anbefalinger på kultur- og idrætsområdet i Viborg Kommune på viborg.dk.


Viborg Rådhus
Alle funktioner på Viborg Rådhus er åbne som normalt, herunder borgerservice, jobcenter, ydelseskontor m.m. Husk mundbind eller visir, når du besøger Viborg Rådhus.

På baggrund af myndighedernes opfordring til udstrakt brug af hjemmearbejde, arbejder en del af det administrative personale på Viborg Rådhus hjemmefra – foreløbig til og med 31. januar.

Brug af mundbind eller visir

Du skal bruge mundbind eller visir blandt andet på kommunale borgservicecentre, jobcentre, ydelseskontorer og sociale tilbud samt ved indendørs kultur- og idrætsarrangementer, i butikker på restaurationer, i den kollektive transport og i sundhedssektoren.

Se hele oversigten på coronasmitte.dk

Brug af coronapas

Du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas flere steder.

Se oversigten ’Her skal du bruge coronapas’ på coronasmitte.dk

Gyldighed af test i coronapas

Skal du bruge en negativ test for at have et gyldigt coronapas gælder følgende varighed:

  • 48 timer for antigentest (kviktest)
  • 72 timer for PCR-test

Gyldighed af vaccination i coronapas

Gyldigheden af coronapas ændres til fem måneder efter 2. stik for personer over 18. år. Læs om ændringen, der gælder fra 16. januar.

For personer under 18 år, er der ingen grænse for gyldighed af coronapas efter 2. stik.  

Smittetal i Viborg Kommune

Du kan følge med i de aktuelle smittetal i Viborg Kommune.

Viborg Kommune følger myndighedernes anbefalinger om smitteforebyggelse, og aktiviteter gennemføres under hensyn til de seks nationale råd om smitteforebyggelse

Følg med

Du kan løbende følge myndigheders udmeldinger på coronasmitte.dk’s sider om: