You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Erhvervslivet

"I Viborg er der liv i virksomhederne."

Erhvervslivet i Viborg

Du læser sikkert først og fremmest det her ud fra en personlig interesse. For dig selv som menneske med drømme og mål. Eller måske for en hel familie med en bedre halvdel og børn, der alle sammen skal trives. Sammen og hver for sig. Derfor tænker du måske også på bolig, skole, indkøb, infrastruktur, kultur, foreningsliv, natur og så videre. Bare rolig, det kommer vi til.

Men lad os først give dig et par ord om erhvervslivet i Viborg. Det er nemlig her, det hele starter. Væksten, mulighederne, dynamikken.

Gennem mange år har vi eksempelvis opbygget et verdensberømt kreativt miljø på det visuelle område og særligt inden for animation. Viborg er også kendt for at have det stærkeste juridiske miljø uden for København. Et miljø, med mere end 450 jobs, der bl.a. omfatter Vestre Landsret, Statsadvokaturen, Civilstyrelsen og Nævnenes Hus.

Grundfos i Bjerringbro, som arbejder med forsyning af rent vand til verden, er en af kommunens mest markante virksomheder. Og vi er også pænt stolte af Flyvestation Karup, vores store regionshospital og Aarhus Universitets forskningscenter, hvor nogle af verdens skarpeste hjerner på deres felt forsker i bæredygtighed og grøn omstilling indenfor fødevarer og landbrug.

Boliggaranti

I Viborg er vi rigtig glade for pendlere, der efter lidt tid bliver så glade for os, at de ønsker at flytte hertil. Derfor lover vi boliggaranti for pendlere, der flytter til Viborg fra andre kommuner. 

Læs mere om, hvordan du gør brug af boliggarantien her.