You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

I Viborg finder du et voksende uddannelses- og studiemiljø og et spirende erhvervsliv. Når hovedet skal tømmes og kroppen bevæges, er noget af Danmarks smukkeste natur nær. Her kan du slappe af, trække i vandrestøvlerne, eller få pulsen op i løbeskoene eller på cyklen. Oplev historien i en af Danmarks ældste byer, eller find din næste kunst-, kultur- eller koncertoplevelse. Alt sammen i Viborg Kommune.

Uddannelse

Er du til business, håndværk, kreativitet, teknik eller måske digitale medier? Viborg Kommune arbejder tæt sammen med erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner for at sikre relevante og spændende uddannelser. 

Der er praktikpladsgaranti på 11 erhvervsuddannelser. Det betyder, at du som studerende er sikker på, at du får afprøvet dine evner i erhvervslivet.

Hos Karriereby Viborg kan du læse mere om de mange uddannelsesmuligheder, du finder i Viborg.

Naturen

Viborg Kommune byder på utallige muligheder for fantastiske naturoplevelser ved både søer, fjord, åer, bakker, hede, skov og parker.

Uanset om du er til rolige, afslappende stunder eller elsker du at være aktiv under åben himmel, finder du det i Viborg Kommune.

Cykel, sejl, sov eller noget helt fjerde - find inspiration til din næste tur ud i naturen.

Det sker

Det næste event du skal til, er altid kun et klik væk, hvis du bruger begivenhedskalenderen Pindle Viborg.

Find din næste koncert, udstilling, aktivitet for hele familien, og meget mere på Pindle Viborgs hjemmeside.

Du kan også hent app'en til iOS i AppStore eller til Android i Google Play.

Oplevelser

Dollerup Bakker, Ulbjerg Klint, Mønsted og Daubjerg kalkgruber, og meget andet storslået natur er altid tæt på din dør. Snapsting er den årlige store kulturfestival, men hele året finder du masser af kultur-, kunst- og musikoplevelser.

På vores Oplevelser-hjemmeside, forsøger vi at samle så meget som muligt. Du kan også holde øje med begivenheder på vores Facebook-side.

Shopping

Besøg de mange butikker med alt fra fødevarer til tøj og brugskunst. I Viborgs historiske bymidte, lige op ad Viborg Domkirke og domkirkekvarteret, kan du tage på "powershopping", gøre et fund hos de mange specialforretninger eller lade en af caféerne eller restauranterne servere et måltid eller en forfriskning.

Du kan finde butikker, restauranter og caféer og meget mere hos foreningen Vi er Viborg.

Ledige jobs

Leder du efter din næste udfordring på jobmarkedet? Måske findes den hos Viborg Kommune. Vi slår alle ledige stillinger ved Viborg Kommune op på hjemmesiden. Er dit næste job ikke slået op lige nu, kan du oprette en jobagent - så før du at vide, når det offentliggøres. 

Er du på udkig efter elevplads, ansætter Viborg Kommune løbende elever i administrationen og på social- og sundhedsområdet. Du finder de ledige elevstillinger ved Viborg Kommunes på hjemmeside på joboversigten.

Rundt om Viborg Kommune

Gå til Rundt om Viborg Kommune