You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Landdistrikternes Ildsjæle

Prisen Landdistrikternes Ildsjæle sætter spotlys på de mange ildsjæle i Viborg Kommune.

Landdistriktsudvalget og Vibland hylder dem der gør en forskel i landdistrikterne

17. maj blev prisen Landdistrikternes Ildsjæle uddelt for anden gang. Uddelingen af prisen har til formål at anerkende og hylde de mange mennesker, som hver dag gør en stor forskel for deres lokalområde og de mennesker, der bor der. 

Vinderen af prisen Landdistrikternes Ildsjæle 2021 er Helle Georgi fra Rødkærsbro. Helle er en person, der altid er i gang med at udvikle Rødkærsbro. Hun har arbejdet for Rødkærsbro de sidste 25 år med et kæmpestort engagement. Særligt det brede foreningsliv i Rødkærsbro nyder godt af Helles imponerende indsats. De to øvrige kandidater til Prisen Landdistrikternes Ildsjæle 2021 var Klaus Kristensen, Bjerregrav og Ole Mølgaard, Frederiks.

Prisen blev overrakt på Landdistriktskonferencen 2021.

Vinderen af prisen Landdistrikternes Ildsjæle 2021 er Helle Georgi fra Rødkærsbro. Her er hun sammen med Mette Nielsen, formand for Landdistriktsudvalget, Jeppe Hartz fra Vejrumbro, der var prisen i 2020, og Lone Kastberg, formand for VibLand. Prisen blev overrakt til Landdistriktskonferencen 2021, der blev streamet fra Verdenskortet i Klejtrup