You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Landdistrikternes Ildsjæle

Landdistriktsudvalget og VibLand hylder ildsjælene i Landdistrikterne

Ole S. Nielsen fra Tapdrup vinder prisen Landdistrikternes Ildsjæle 2024

Stort tillykke til Ole S. Nielsen der er vinder prisen Landdistrikternes Ildsjæle 2024. Juryen valgte Ole S. Nielsen for hans imponerende indsats i Tapdrup, med et hav af aktiviteter, der kommer både børn, store som små, unge og ældre til gode. Ole arrangerer både tennistræning, skattejagt og fælles naturvandringer i lokalområdet. Han har været med til at søge midler til et kommende madpakkehus og er en del af bypedellerne i Tapdrup, der bl.a. vedligeholder byens faciliteter.

De to andre kandidater til prisen var Bodil Skjærris fra Lindum og Jens Verner Justesen fra Klejtrup. 

Kåringen fandt sted den 17. april på Landdistriktskonferencen, der blev holdt i Skals Idrætscenter med temaet "Styrket velfærd i landdistrikterne".

På billedet ses Kim Dongsgaard, formand for Landdistriktsudvalget, Ole S. Nielsen vinder af prisen 2024 og formand for VibLand, Michael Højbjerg. Alle kandidater modtog som præmie et værk af kunstner Natasa Heydra fra Rødkærsbro.