You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Havredal

Her finder du oplysninger om Havredal.

Mindre end 2 kilometer fra Frederiks ligger Havredal. Kartoffeltyskerne, der kom til Danmark i 1758, bosatte sig i det, der dengang hed Frederikshede. Byen ligger i et smukt landskab og tæt ved Ulvedal Plantage, hvor der de senere år er blevet lavet cykelspor, og man også kan finde Jens Langknivs hule. Havredal Praktiske uddannelser har også til huse i Havredal. Skolen er etableret for mere end 25 år siden og er for unge med særlige behov. Der ligger også et Kultur- og forsamlingshus, og i 2009 blev byen kåret til årets lokalområde i Viborg Kommune.
Med cykelsti i begge retninger er der kun ca. 2 km. til dagligvarebutik, folkeskole med små 400 elever, idrætsfaciliteter, svømmehal, fitnesscenter og rigt foreningsliv. Hvis du vil bo stille og roligt og alligevel tæt ved det hele er Havredal det helt rigtige sted. Havredal er beliggende ca. 15 km sydvest for Viborg.

Kort over byen