You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Kvols

Her finder du oplysninger og Kvols.

I den sydvestlige del af Hjarbæk fjord finder vi den lille havneby Kvols, en lille by med et stort hjerte. Byen er på trods af sin lille størrelse et aktivt landsbysamfund, der gennem tiden har været både bondeby, fiskerby og søfartsby, uden at kunne prale af sin størrelse. Landsbyen har en stolt historie, som indbyggerne den dag i dag stadig kan prale og være stolte af.
På grund af placeringen ved Hjarbæk fjord er Kvols en attraktiv by at bo i, hvis man godt kan lide landsbylivet tæt på vandet. Kvols har også en natursti gennem byen der giver rig med mulighed for at nyde områdets natur.I Kvols har man også en kirke, et forsamlingshus, landsbypedeller og en Beboer- og foredragsforening, der arrangere alt fra foredrag, musik, teater og fester.
Der er cirka 2 km til Skivevej, der giver hurtig adgang til Skive og Viborg, og ellers 5 km til Løgstrup. Der kører bus igennem byen til, Viborg og Løgstrup.

Kort over byen