You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Løvskal

Her finder du oplysninger om Løvskal.

Hvis du gerne vil bo leve i en landsby med en stærk foreningskultur som danner en tryk ramme for din familie, så er Løvskal lige en landsby for dig. Løvskal finder du midt i Nørreådales skønne natur.
Løvskal er tæt knyttet til institutionerne i Skjern. Friskolen ”Nørreåskole & børnehus” samt idrætsforeningen ”Team Nørreå” og ”Skjern kirke”. Institutionerne drives i et tæt samarbejde mellem de små bysamfund på tværs af kommunegrænserne mellem Randers, Favrskov og Viborg kommuner. Der er SFO, ungdomsklub og fritidsaktiviteter for børnene til du kommer hjem fra arbejde og kan deltage i aktiviteterne. Løvskal har erhverv i byen, bl.a. en bilforhandler, og et stutteri i udkanten.
Byen ligger midt mellem Viborg, Randers, Hobro og Silkeborg med ca. 45min kørsel til Aarhus og Aalborg. Der er cykelsti hele vejen til Viborg by, og der kører bus til Bjerringbro, Hammershøj og Viborg.
 

Kort over byen