You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Ørum

Her finder du oplysninger om Ørum.

Ørum by og omegn er et meget attraktivt sted at bosætte sig for både unge og ældre. Det er en dejlig by, der ligger midt mellem Viborg og Randers med gode busforbindelser til begge byer.

Byen ligger lige op til Nørreådalens smukke natur og skovene omkring Tjele Gods. Spredt i byen ligger grønne ”oaser” mellem de forskellige nybyggede kvarterer. Der er gode stiforbindelser mellem alle byens kvarterer, samt gode adgangsmuligheder til attraktive bynære landskaber med “futdalen” og det kuperede terræn lige i baghaven.

I Ørum er der mange gode butikker, bl.a. en ny Dagli´Brugsen. Desuden har byen eget lægehus med bioanalytiker og sygeplejersker samt nybyggede faciliteter hos fysioterapeuten, som også indeholder plads til fodterapi.

Byen har en velfungerende skole fra 0. til og med 9. årgang samt et nyt sportscenter og forsamlingshus. Der findes en nyanlagt mountainbike bane ved skolen, samt der påtænkes nye spor i “futdalen”. Der er i det hele taget et rigt foreningsliv på mange fronter. Tunnelen under hovedvejen sikrer, at børn fra hele byen uden problemer selv kan cykle eller gå til skole og til sport.

Kort over byen