You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Skringstrup

Her finder du oplysninger om Skringstrup.

I Skringstrup er der en smuk og rig natur. Landsbyen er omgivet af Simested og Skals å og ligger tæt på Borup Hede og Hjarbæk fjord. Himmerlandsstien løber gennem Skringstrup og benyttes flittigt af vandrere og cyklister fra ind- og udland. For børnene er der sikker cykelsti til skole og fritidsaktiviteter i Skals og Møldrup. Skringstrup Landsbypark indbyder til aktiviteter for både børn og voksne. I landsbyen er også et forsamlingshus, hvor man mødes om forskellige arrangementer, en linedanceforening, et kursuscenter, en rideklub, en spejderhytte og meget mere, der giver gode muligheder for aktiviteter for alle byens borgere.

Skringstrup er en del af Fjordklyngen der er et fællesskab mellem seks byer i området. Vi samarbejder om at udvikle området, bl.a. på det kulturelle område, så borgerne har en bred vifte af tilbud indenfor en kort afstand. Skringstrup ligger tæt på byer som Skals, Møldrup og Bjerregrav, der giver gode muligheder for dagligvareindkøb og skolegang. Skringstrup er også beliggende tæt på hovedvejen og har cirka 20 - 30 km til henholdsvis Viborg, Skive og Hobro, samt mulighed for bus til Møldrup, Skals og Viborg.

Kort over byen