You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Sønder Rind

Her finder du oplysninger om Sønder Rind.

Syd for Rindsbæk dalen finder vi Sønder Rind. Byen hvor naboerne hjælper hinanden, hvor vi hilser på hinanden og hvor fællesarealerne bruges flittigt. I Sønder Rind findes sportsplads, hvor byens forskellige fodboldhold spiller bold, det er også her byens løbeklub mødes flere gange i ugen. Forsamlingshuset er omdrejningspunktet for flere fester og fællesspisninger i foreningsregi. I byen finder i også en dejlig, lille fællesskov og en stor og rummelig legeplads hvor børnene leger, imens de voksne drikker kaffe. Ved legepladsen har vi også vores 'Drivhus', som er samlingssted for byens unge mennesker, der går i juniorklubben, det er også i 'drivhuset' at seniorer mødes til strikke og bog café. Sdr. Rind har meget foreningsliv, vi engagere os med hinanden og går meget op i at byen og fælleshusene fremstår i flot stand. Samarbejde og fællesskab er kerneværdierne.
Sønder Rind har et godt samarbejde med nabobyen Rindsholm, som man også deler landsbyens forsamlingshus med. Der er cirka 10 minutters kørsel ind til Viborg by.

Kort over byen