You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Nyhed fra 13.09.2024

Orienteringsmøde om nyt botilbud i Spangsdal ved Randersvej i Viborg

Alle interesserede borgere er velkomne til at deltage i orienteringsmødet, men det er nødvendigt med tilmelding af hensyn til planlægningen.

OBS: På grund af den store interesse er mødet er flyttet til Viborg Stadionhaller, hal 1 (BIOCIRC Arena), Tingvej 5, 8800 Viborg.

I budgetforliget for 2024-2027 besluttede byrådet at etablere et nyt botilbud med 24 pladser til voksne borgere med kognitiv funktionsnedsættelse kombineret med udadreagerende/problemskabende adfærd.

Efterfølgende har byrådet i budgetforlig for 2025-2028 tilkendegivet, at botilbuddet placeres i Spangsdal ved Randersvej i Viborg.

Med henblik på at informere om baggrund for etablering af botilbud, målgruppe, valg af placering samt den kommende planproces inviterer Viborg Kommune til orienteringsmøde i Viborg Stadionhaller, hal 1 (BIOCIRC Arena), Tingvej 5, 8800 Viborg den 18. september 2024 fra kl. 19.00

På mødet vil der være mulighed for at stille spørgsmål om det nye botilbud. Til stede vil være repræsentanter fra Teknisk Udvalg, Social- og Sundhedsudvalget, forvaltningen og Midt- og Vestjyllands Politi.

Alle interesserede borgere er velkomne til at deltage i orienteringsmødet, men det er nødvendigt med tilmelding af hensyn til planlægningen.

Program for orienteringsmødet

  • Velkomst ved borgmester Ulrik Wilbek
  • Baggrund for etablering af nyt botilbud ved Stine Damborg, formand for Social- og Sundhedsudvalget
  • Planproces i forbindelse med nyt botilbud i Spangsdal ved Torsten Nielsen, formand for Teknisk Udvalg
  • Uddybende orientering om placering af nyt botilbud og kommende planproces for området ved Britta B. Pørksen, chef for plan og byggeri
  • Uddybende orientering om nyt botilbud og målgruppe ved Morten Kurth, socialchef
  • Mulighed for at stille spørgsmål
  • Afslutning ved borgmester Ulrik Wilbek