You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Pressemeddelelse fra 08.12.2023

Erfaren leder til pleje- og omsorgscentre

Lone Saaby er 1. december ansat som leder af Viborg Kommunes pleje- og omsorgscentre.

Lone Saaby er fra 1. december 2023 ansat som Viborg Kommunes leder af pleje- og omsorgscentre.
Lone Saaby er fra 1. december 2023 ansat som Viborg Kommunes leder af pleje- og omsorgscentre.

Med 16 års ledererfaring på cv'et er det en solid baggrund, som Viborg Kommunes nye leder af pleje- og omsorgscentre, Lone Saaby møder op med.

Siden 2007 har Lone Saaby været ansat som i forskellige lederstillinger inden for ældreområdet i Thisted Kommune - senest som centerleder. Men siden 1. december har hun skulle dreje mod syd frem for nord, når hun kører på arbejde fra hjemmet på Mors.

- Jeg glæder mig generelt til det gode samarbejde, og jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med værdibaseret ledelse i en frikommune, som er under velfærdsaftalen. Det synes jeg er et spændende tiltag, som i sidste ende kommer borgerne til gode, siger Lone Saaby.

Oprindeligt er Lone Saaby uddannet sygeplejerske i 1991, men har løbende tage diplommoduler og en master i ledelse.

- Jeg er overbevist om, at vi med ansættelsen af Lone Saaby får en yderst kompetent og dygtig leder af Viborg Kommunes pleje- og omsorgscentre - et område som Lone har mange års erfaring med. Så jeg ser frem til et godt samarbejde og er meget glad, siger omsorgschef Karen Margrethe Holdsbjerg-Larsen.

Privat bor 56-årige Lone Saaby på Mors med sin mand. Parret har tre voksne børn. Udelivet er højt prioriteret i fritiden og gerne i selskab med Bastian - en hun af racen ægte bastard.

Lone Saaby afløser Karen Margrethe Holdsbjerg-Larsen, der tidligere havde stillingen.

Yderligere oplysninger

Karen Margrethe Holdsbjerg-Larsen, Omsorgschef
Tlf. / mail: khol@viborg.dk

Lone Saaby, Leder af pleje- og omsorgscentre
Tlf. / mail: lonsa@viborg.dk