You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG
Pressemeddelelse fra 05.01.2024

Unik mulighed: Overlund Skolegrund udbudt til salg

Der er mulighed for at sætte et markant præg på Viborg-bydelen Overlund for køberen af en 18.382 kvadratmeter stor grund, der netop er sat til salg af Viborg Kommune

Viborg Kommune sælger nu den attraktive Overlund Skolegrund. Foto: Morten Pedersen, Viborg Stifts Folkeblad. Morten Pedersen, Viborg Stifts Folkebla
Viborg Kommune sælger nu den attraktive Overlund Skolegrund. Foto: Morten Pedersen, Viborg Stifts Folkeblad. Morten Pedersen, Viborg Stifts Folkebla

Viborg Kommune sælger nu Overlund Skolegrund.

Grunden på Skolevej 10 byder på et areal på imponerende 18.382 kvadratmeter med mange udviklingsmuligheder. 

Salget af grunden skyldes, at Overlund Skole i sommeren 2024 flyttes til det nyopførte Lysningen, og borgmester i Viborg Kommune, Ulrik Wilbek, håber, at køberen af grunden kan skabe et markant og attraktivt boligområde i Viborg. 

- I Viborg er der over de seneste år udviklet og opført adskillige nye boligområder med Banebyen, som det mest markante. Jeg har et håb og en forventning om, at den nye ejer af skolegrunden i Overlund kan stå i spidsen for et projekt, der gør ikke blot Overlund, men hele Viborg mere attraktiv, siger Ulrik Wilbek.

Køberen får således en enestående mulighed for at udvikle et bæredygtigt boligområde, der udnytter Overlunds eksisterende kvaliteter.

Med 18.382 kvadratmeter at boltre sig på, er der plads til at realisere et visionært projekt, der kan omfatte tæt-lav boligbyggeri 1-2 etager og med lejligheder i 3 etager centralt på grunden. 

- I Viborg Kommune ser vi det ikke blot som en investering i fast ejendom, men også en chance for at bidrage til et stærkt lokalsamfund. Ejendommen ligger centralt i Overlund, tæt på både Viborg midtby og naturen, hvilket gør den ideel til etablering af et boligområde, der kan forbinde nuværende og fremtidige beboere på en god måde, siger Ulrik Wilbek. 

Se det samlede udbudsmateriale og stil spørgsmål her: Salg af Overlund skolegrund

Frist for aflevering af tilbud er d. 8. marts 2024 kl. 12.00. 

Yderligere oplysninger

Trine Kathrine Ribergaard Skammelsen, Afdelingsleder Strategi og Udvikling
Tlf. 30554788 / mail: tska@viborg.dk