You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Bjerregrav - Gl. Aalborgvej 10K - storparcel

I Bjerregrav bekymrer vi os om hinanden og skaber sammen en levende landsby. Himlen er loftet og den dejlige natur på kanten af Skals Ådal danner rammen for hverdagen i en landsby, hvor sammenhold og udvikling er en hjertesag. Byen ligger godt placeret i forhold til områdets større byer, med kun 16 km til Viborg, 20 km til Hobro og ca. 1 time i bil til Aarhus og Aalborg. Her er pasningstilbud, skole, indkøbsmuligheder og et velfungerende foreningsliv. I byen mærker du historien ligeså meget som udviklingen. På en tur gennem byen passerer du friskolen, der summer af liv, og udenfor byen ligger både Hvolris Jernalderlandsby og flere gravhøje.

Link til bjerregrav.nu

Se kort film om Bjerregrav 

Fakta om grunden

Ovenstående mindstepris er inklusiv udstykningsomkostninger men eksklusiv moms og tilslutningsbidrag til kloak, el, vand og varme.

Lokalplan 
Lokalplan nr. 32-1-15 - Bjerregrav by, vest

Byggemodning
Stikvejen, Gl. Aalborgvej 10B-K er udlagt som privat fællesvej.

Elforsyning 
N1 -  Betales direkte til forsyningsselskabet

Vandforsyning 
Bjerregrav Vandværk - Betales direkte til forsyningsselskabet

Varmeforsyning 
Evida - Der er mulighed for naturgas i området, men ingen pligt. Køber kan derfor vælge en "grøn" løsning, så som jordvarme, varmepumpe eller lignende

Kontakt

Trafik og veje - Byggegrunde

Tlf: 87 87 50 06