You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Lokale iværksættermiljøer og kontorfællesskaber

Tæt på andre iværksættere og virksomheder.

Særligt for iværksættere og mindre virksomheder kan det være inspirerende med kort afstand til andre iværksættere og virksomheder. I Viborg Kommune finder du en række iværksættermiljøer og kontorfælleskaber, som du kan få glæde af at være en del af.

Arsenalet

Arsenalet er en klynge af 30 virksomheder og mere end 150 fagfolk, der arbejder med animation, spil, film, VR / AR / XR og design.

Agro Business Park Foulum

Agro Business Park Foulum er omdrejningspunkt for iværksætteri og idéudvikling inden for fødevarer og bioøkonomi.

Base Business Bjerringbro

Base Business Bjerringbro tilbyder kontorlokaler, lagerlokaler, depotrum, værksteder, mødelokaler og undervisningslokaler og aktiviteter for til lejerne.

Den Hvide Fabrik

Den Hvide Fabrik rummer virksomheder inden for brugskunst, IT og webhandel og har plads til både kontorer, lager, værksted og showroom.

Toldboden

Toldboden er placeret I centrum af Viborg og hjemsted for bl.a. Sundhedscenter Viborg, Nævnenes Hus og Civilstyrelsen samt en række virksomheder indenfor sundhed, kontor, salg- og serviceerhverv.

Visionhouse

Visionhouse i Viborg indeholder i dag en række førende virksomheder indenfor den grafisk industri, markedsføring og IT, samt mindre rådgivningsvirksomheder.