You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Kom på håndværkerlisten

Tilmeld din lokale virksomhed til håndværkerlisten og kom i betragtning, når Viborg Kommune skal have løst mindre opgaver.

Håndværkerlisten er for lokale entreprenør- og håndværksvirksomheder, som enten har et CVR.nr. eller P.nr. i Viborg Kommune. Listen er et udtryk for, at Viborg Kommune ønsker at danne overblik over potentielle leverandører og at give flest mulig chancen for at byde på kommunale bygge- og anlægsopgaver mellem 300.000 kr. og 3.000.000 kr..

Sådan kommer din virksomhed på håndværkerlisten

For at komme på listen, skal der udfyldes en formular. Informationerne drejer sig om hhv. virksomheds oplysninger samt type og omfang af opgaver, som den enkelte virksomhed kan håndtere.
Virksomheden vil herefter indgå i den bruttoliste, som Viborg Kommune kan udvælge til bygge- og anlægsopgaver.

Husk

  • At det er virksomhedens eget ansvar at tilmelde sig håndværkerlisten og holde oplysningerne opdaterede. Oplysningerne skal fornyes én gang årligt, og virksomheden modtager en påmindelse, når det er tid.
  • At der skal afgives en tro og love-erklæring om, at firmaet ikke har gæld til det offentlige.
  • At Viborg Kommune kun tager imod elektroniske fakturaer.

 

Oversigt over tilmeldte håndværkere

Teknik og Miljø, Håndværkerlisten

87 87 52 63
Send en sikker mail Obs: Når du sender en mail til os, vil du blive bedt om at bruge dit NemID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer