You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Skoler i Viborg Kommune

I Viborg Kommune har vi 25 folkeskoler med sammenlagt ca. 10.000 elever. Læs mere om, hvad folkeskolen byder på og find en oversigt over alle kommunens skoler.

Viborg Kommunes folkeskoler har en ambition om, at eleverne får lys i øjnene og lærer at mestre eget liv. 

Børn og unge er ikke ens, og derfor arbejder vi med forskellige læringsmetoder og -baner, så folkeskolen i Viborg Kommune favner bredt.  

Vi fokuserer på gode arbejdsvaner og børnenes evne til at fordybe sig. Vi ønsker, at eleverne bliver dygtige til at lære.  

Vi tilstræber at koble almene tilbud i undervisningen med de mere specialiserede tilbud, så det giver mening for det enkelte barn og klassefællesskaberne.  

Forskellige i Fælleskab

Vores folkeskoler arbejder inden for rammerne af "Forskellige i Fællesskab", hvor det forskellige favner, at Viborg er en geografisk stor kommune med mange mindre bysamfund. 

Det fælles udvikles gennem fælles tilgange til pædagogisk udvikling samt fælles temaer, der kendetegner folkeskolerne i Viborg Kommune.

  • Bæredygtighed
  • Overgange
  • Bevægelse
  • STEAM
  • Åben skole

Med andre ord en fælles forståelse af, hvad du som forælder kan forvente, når du sender dit barn i en af vores kommunale skoler, og hvad der kendetegner arbejdet på skolerne.