You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Skoleindskrivning til 0. klasse

Skal dit barn starte i skole til sommer? Så skal du skrive dit barn op til den skole, du ønsker barnet skal gå på. Skoleindskrivningen foregår i Viborg Kommune i januar.

Dit barn starter i skole i august i det kalenderår, hvor det fylder seks år. Skoleindskrivningen i Viborg Kommune er åben fra den første skoledag efter nytår og varer 14 dage i alt. Det vil sige, at du allerede syv måneder før skolestart i 0. klasse skal skrive dit barn op til skole.   

Du har som far eller mor ansvaret for at skrive dit barn op til skole. Dit barn er ikke automatisk meldt ind i en skole.  

Ønsker du at skrive dit barn op til skole uden for skoleindskrivningsperioden, skal du kontakte skolen i det distrikt, hvor du bor. 

Hvilken skole kan du vælge?

Som udgangspunkt hører dit barn til den skole, som ligger i det distrikt, hvor I har folkeregister-adresse. Der er frit skolevalg, som du er velkommen til at benytte. Du kan dog ikke være sikker på, at dit skoleønske kan efterkommes.

Læs mere om, hvordan det er at være en del af folkeskolens fællesskab i Viborg Kommune.

 

Selvbetjening

Kontakt

Trine Glerup Karlsen

Specialist

Tlf: 87 87 10 83