You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

SØG

Overvejer du at flytte til Viborg Kommune, er du lige flyttet hertil eller gør det snart? Så har du måske brug for at vide noget om, hvilke muligheder der er for skole og børnepasning, at melde flytning, boligstøtte og transportmuligheder i Viborg Kommune.

Skole og børnepasning

Viborg Kommune byder på offentlig dagpleje, vuggestuer og børnehaver, ligesom der er mulighed for privat pasning af dit barn. Se muligheder, priser og hvordan du skal ansøge om en plads.

Går dit barn i skole eller skal starte om lidt? Har du brug for pasning af dit barn efter skoletid, kan du finde oplysninger om folkeskolerne, specialtilbud, De frie grundskoler, privatskoler, SFO m.v.

 

Meld flytning

Når du flytter, skal du melde det digitalt til Folkeregistret i den kommune, du flytter til. Du skal melde flytning senest fem dage efter, at du har skiftet bopæl.

Du kan melde din flytning her.

Boligstøtte

Boligstøtte er et tilskud til hjælp til betaling af huslejen. Du kan søge om boligstøtte, hvis du bor til leje i en helårsbolig med eget køkken. Er du folke- eller førtidspensionist, kan du også søge boligstøtte til en ejer- eller andelsbolig.

Læse mere om betingelserne for boligstøtte og hvordan du søger det. 

Transport

I Viborg Kommune er der gode muligheder for at benytte offentlig transport, uanset hvor du bor.

Bus

Den kollektive bustrafik varetages af Region Midtjylland og Viborg Kommune.

Tog

Togtrafikken i Viborg Kommune varetages af Arriva, som administrerer og laver køreplaner.

Flextrafik

Selskabet Midttrafik står for denne transportform.

Her kan du læse mere om den kollektive trafik, og hvordan du finder den rute, du har brug for.

Rundt om Viborg Kommune

Gå til Rundt om Viborg Kommune